FORUM RODZINY FORMLESS
1.Imię; Mateusz
2.Wiek; 15 lat
3.Nick postaci w grze; M3DiuS
4.Lvl w grze; 75 lvl
5.Posiadane karty sp w grze (oraz jaki +);Rang 38 job+3(W przyszłości zrobię na +9),Sin 18 job (nie lubie tej sp),Destro 20job, Wk 99job +10, Zwiadowca 13 job(niedawno dropnięty, zamierzam go robić na jak największy +)
6.Ile czasu już grasz w NosTale; Grę w nostale zacząłem około roku temu, stworzyłem wtedy maga. Niestety nie ogarniałem tej gry i nic zbytnio nie osiągnąłem. Na swojej obecnej postaci czyli M3DiuS gram gdzieś pół roku od lutego.
Aktualnie jakoś sobie radze, jestem wręcz dumny z tego co osiągnąłem (mimo, że wiele tego nie było)
7.Dlaczego powinniśmy Cię przyjąć; Jestem miły, otwarty, szanuje innych, jestem czasami zabawny. W przeciwieństwie do niektórych, nie chodzę tylko na Lod wbijam pdr oraz jestem dosyć aktywnym graczem. Jeśli chodzi o TeamSpeak to
będę go używał
8.Zachęć nas kilkoma słowami, że właśnie u nas jest miejsce dla Ciebie; Poszukuję fam z miłą atmosferą i liczę, że będziecie ja w stanie mi zapewnić
PS. KAŻDEGO GRACZA OBOWIĄZUJE TeamSpeak !!!
Witam Cię Mateuszu,myślę że dojdziesz do fam bez żadnego problemu. Nie wiem jak reszta rodziny Cię przyjmie lecz ja chętnie przyjąłbym twoje podanie. Mam nadzieje , że jak najszybciej dojdziesz do naszej fam.
Pozdrawiam Sert:D