Formless Family

FORUM RODZINY FORMLESS

#1 2013-07-07 20:10:23

M3DiuS

Nowy użytkownik

Punktów :   

M3DiuS - Podanie

1.Imię; Mateusz

2.Wiek; 15 lat

3.Nick postaci w grze; M3DiuS

4.Lvl w grze; 75 lvl

5.Posiadane karty sp w grze (oraz jaki +);Rang 38 job+3(W przyszłości zrobię na +9),Sin 18 job (nie lubie tej sp),Destro 20job, Wk 99job +10, Zwiadowca 13 job(niedawno dropnięty, zamierzam go robić na jak największy +)

6.Ile czasu już grasz w NosTale; Grę w nostale zacząłem około roku temu, stworzyłem wtedy maga. Niestety nie ogarniałem tej gry i nic zbytnio nie osiągnąłem. Na swojej obecnej postaci czyli M3DiuS gram gdzieś pół roku od lutego.
Aktualnie jakoś sobie radze, jestem wręcz dumny z tego co osiągnąłem (mimo, że wiele tego nie było)

7.Dlaczego powinniśmy Cię przyjąć; Jestem miły, otwarty, szanuje innych, jestem czasami zabawny. W przeciwieństwie do niektórych, nie chodzę tylko na Lod wbijam pdr oraz jestem dosyć aktywnym graczem. Jeśli chodzi o TeamSpeak to
będę go używał

8.Zachęć nas kilkoma słowami, że właśnie u nas jest miejsce dla Ciebie; Poszukuję fam z miłą atmosferą i liczę, że będziecie ja w stanie mi zapewnić

PS. KAŻDEGO GRACZA OBOWIĄZUJE TeamSpeak !!!

#2 2013-07-07 21:20:33

Sert:D

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: M3DiuS - Podanie

Witam Cię Mateuszu,myślę że dojdziesz do fam bez żadnego problemu. Nie wiem jak reszta rodziny Cię przyjmie lecz ja chętnie przyjąłbym twoje podanie. Mam nadzieje , że jak najszybciej dojdziesz do naszej fam.

Pozdrawiam Sert:D

Stopka forum

RSS